آمارها نشان داده که ذهن انسان در زمان های کوتاه و مکرر بسیار متمرکزتر از زمان های طولانی عمل می کند. بنابراین حتی اگر فقط ده دقیقه برای درس خواندن فرصت دارید، آن را به فواصل زمانی کوتاهتر تقسیم کنید. همچنین بهتر است پس از هر ده دقیقه درس خواندن به خودتان استراحت بدهید. از آنجا که مغز انسان به منظور ساخت پروتئین و تجدید نیرو به زمان نیازمند است، این روش کارایی بسیاری دارد. زمان استراحت به مغز فرصت جذب آموخته ها را می دهد، در مقابل درس خواندن برای مدت زمان طولانی نه تنها کسالت آور است بلکه باعث خستگی، ایجاد استرس و گیج شدن می شود، در نتیجه قدرت یادگیری را کاهش می دهد.
افرادی که دائما خود را به دلیل کندی در یادگیری سرزنش می کنند، حتی اگر پیشرفتی مناسب و قوه یادگیری بالایی داشته باشند، همواره در استرس به سر می برند. در مقابل افرادی که به خود و سرعت یادگیری شان اطمینان دارند، حتی اگر از هوش و استعداد کمتری نسبت به گروه قبل برخوردار باشند، نتیجه کارشان بهتر است، زیرا این افراد انرژی خود را صرف نگرانی و حساسیت های بی مورد نکرده، آهسته و پیوسته پیش می روند.
دستتان درد نکنه همکار و دوست عزیز خیلی جالب بود
جالب بود موفق باشید
همکار گرامی سلام و خسته نباشید. بسیار مفید بود.
ممنون خدا قوت عالی بود
یه پیشنهاد زمان مطالعه هر مقطع از یادگیری رو هم قرار دهید
مثل یادگیری اعداد در ساعت فلان یادگیری مباحث فهمی در فلان ساعت این جوری مناسب تر میشه ممنون میشم
معمولا اکثر کارشناسان اعتقاد دارن بهتر موقع یادگیری درس های ریاضی و فیزیک اول روز خیلی خوبه بعدش طبق برنامه خودت تنظیم کنی بهتره